Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Студентска конференција „Енергетска ефикасност и одржлив развој“

Студентска конференција „Енергетска ефикасност и одржлив развој“

кога 19.11.2015. 09:00 до
21.11.2015. 15:30
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

skeeorfeit.png

Почитувани,

Ве покануваме на студентската конференција „Енергетска ефикасност и одржлив развој“ која се организира по трет пат во периодот 19.11.2015-21.11.2015 во просториите на Факултетот за електротехника и информациски технологии - ФЕИТ, Скопје. На конференцијата ќе бидат презентирани трудови на актуелни теми поврзани со рационално искористување на енергетските ресурси и зачувување на животната средина.

Агенда на конференцијатаikona_pdf

Отворање на конференцијата

време: 10:00 h
датум: 19.11.2015
место: Амфитеатар на Факултетот за електротехника и информациски технологии - ФЕИТ, Скопје