Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Работилница „Унапредување и развој на локалната економија со призводство на биогорива и рурални иновации“

Работилница „Унапредување и развој на локалната економија со призводство на биогорива и рурални иновации“

кога 20.11.2013.
од 09:30 до 16:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

rabotilnicaBioGoriva.jpg

ПОКАНА ЗА РАБОТИЛНИЦА

 

Унапредување и развој на локалната економија со призводство на биогорива и рурални иновации

 

9,30 часот ■ 20 ноември ■ 2013 година

Работилницата се реализира во рамките на Европскиот проект “Improving Cooperation in South – East Europe by Actions for Strengthening the Regional Cooperation Council”

 

АГЕНДА