Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Прослава по повод 20 години апсолвирање на генерацијата 1991-1996

Прослава по повод 20 години апсолвирање на генерацијата 1991-1996

кога 15.01.2016. 19:00 до
16.01.2016. 21:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

Генерација 1991-1996

Генерацијата 1991-1996 организира дружење по повод 20 години апсолвирање.

Ве покануваме на дружењето насловено како ВОНРЕДНА ЈАНУАРСКА СЕСИЈА - 20 години ЕТФ апсолвенти.

Настанот ќе се одржи на ден 15.01.2016 (петок) со почеток во 19:00  во амфитеатарот на ЕТФ (ФЕИТ).

Потоа следи програма на која сте добредојдени:

...15.01.2016...петок...ЕТФ....

  • 19:00 Свечен час во Амфитеатар на ЕТФ (ФЕИТ)
  • 20:30 Читање во библотека - ресторан БОНИМИ
  • 01:00 Лабораториска вежба во Клуб Миднајт (МУСАНДРА)
  • 04:00 Усмен испит со кафе во Деканат на ЕТФ (ФЕИТ)

...16.01.2016...сабота...ЕТФ...

  • 17:00 Прошетка низ ЕТФ (ФЕИТ) заедно со семејствата и децата
  • 18:00 Турнир во мал фудбал во салата на МФС и ФЕИТ помеѓу екипи од ИЕА, ЕЕ, ЕТ и КТИА заедно со професори и асистенти
  • 20:00 Прогласување на екипа победник и затварање на прославата 20 години апсолвенти ЕТФ генерација '96