Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2015

Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2015

кога 22.06.2015.
од 18:00 до 22:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

pokanab2015.png

Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2015

 

Промоцијата на студентите кои дипломирале и магистрирале во изминатата година ќе се одржи на 22.6.2015 година, во новиот објект на Македонскиот Народен Театар во Скопје. Термините во кои треба да пристигнат студентите, согласно бројот на диплома, е според следниот распоред:

диплома бр.

вкупно

време

VII 1

од 6317 до 6353

37

18:00

VI1

732

1

18:00

ИНФО

од 73 до 85

13

18:00

I циклус ЕКТС

од 1365 до 1424

60

18:15

I циклус ЕКТС

од 1425 до 1474

60

18:30

I циклус ЕКТС

од 1475 до 1524

60

18:45

I циклус ЕКТС

од 1525 до 1587

62

19:00

м-р старо

од 360 до 365

6

19:15

м-р ЕКТС

од 277 до 331

54

19:15

м-р ЕКТС

од 332 до 383

51

19:30

 

Список на дипломираните и магистрираните кои ќе бидат промовирани на годинешната промоција:ikona_pdfСПИСОК

Детална агенда, со цел да се запознаете со протоколот на свеченоста:ikona_pdfАГЕНДА

Ве молиме да го почитувате времето и редоследот на активностите.

 

Ви посакуваме убава вечер.

Деканат на Факултет за електротехника и информациски технологии во Скопје.