Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Промоција 2016

Промоција 2016

кога 15.06.2016.
од 18:30 до 22:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

pokanab2016.png

Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2016

 

Промоцијата на студентите кои дипломирале и магистрирале во изминатата година ќе се одржи на 15.6.2016 година, во новиот објект на Македонскиот Народен Театар во Скопје. Термините во кои треба да пристигнат студентите, согласно бројот на диплома, е според следниот распоред:

диплома бр.

вкупно

време

ИНФО

од 86 до 96

10

18:30

I циклус ЕКТС

од 1588 до 1634

46

18:30

I циклус ЕКТС

од 1635 до 1689

54

18:45

I циклус ЕКТС

од 1690 до 1745

55

19:00

I циклус ЕКТС

од 1746 до 1771

25

19:15

м-р ЕКТС

од 384 до 438

55

19:15

м-р ЕКТС

од 439 до 457

18

19:30

м-р старо

од 366 до 377

12

19:30

 

Список на дипломираните и магистрираните кои ќе бидат промовирани на годинешната промоција: ikona_pdfСПИСОК

Детална агенда, со цел да се запознаете со протоколот на свеченоста:ikona_pdfАГЕНДА

Ве молиме да го почитувате времето и редоследот на активностите.

Ви посакуваме убава вечер.


Деканат на Факултет за електротехника и информациски технологии во Скопје.