Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Предавање: Користење напредни технологии за истражување археолошки локалитети

Предавање: Користење напредни технологии за истражување археолошки локалитети

кога 21.03.2014.
од 14:00 до 16:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

Користење напредни технологии за истражување археолошки локалитети