Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Предавање: Како Македонија може да го охрабри порастот на ангел инвеститорите во стартап компаниите?

Предавање: Како Македонија може да го охрабри порастот на ангел инвеститорите во стартап компаниите?

кога 03.06.2016.
од 14:00 до 16:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

Предавање:

Како Македонија може да го охрабри порастот на ангел инвеститорите во стартап компаниите?

 

Во името на Студентскиот огранок на IEEE Македонија, Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Македонија и Факултетот за електротехника и информациски технологии – Скопје среќни сме да Ви го претставиме д-р Мајкл Голдберг, доцент на Институтот за Дизајн и Иновација при Факултетот за менаџмент на Case Western Reserve University на 3ти Јуни, во 14:00 часот во конференциската сала на Факултетот за електротехника и информациси технологии – Скопјe.

MichaelGoldberg.jpg