Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Покането предавање: Threshold secret sharing requires a linear size alphabet

Покането предавање: Threshold secret sharing requires a linear size alphabet

кога 12.02.2016.
од 11:00 до 15:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

 

Покането предавање од проф. д-р Андреј Богданов, професор на Универзитетот во Хонг Конг

на тема:

Threshold secret sharing requires a linear size alphabet

 

кое ќе се одржи на 12.02.2016 г.(петок) со почеток во 11:00 часот,

во сала за состаноци на ФЕИТ.

Апстракт

Кратка биографија