Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Инфо денови на ФЕИТ

Инфо денови на ФЕИТ

кога 14.05.2015. 11:00 до
15.05.2015. 14:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

feitOpenDays.jpg

Сите заинтересирани средношколци можат да не посетат на ФЕИТ и да се информираат за сите прашања поврзани со уписите на ФЕИТ.


Термини на ИНФО ДЕНОВИТЕ на ФЕИТ:

14 и 15 мај од 11-14 часот

во просториите на ФЕИТ


Заинтересираните своите прашањa за упис можат да ги упатат до Центарот за нови студенти, на cns@feit.ukim.edu.mk .

poster_imaj_feit.png