Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Курс за вовед во програмирање Code@FEIT 2016

Курс за вовед во програмирање Code@FEIT 2016

кога 12.09.2016. 00:00 до
16.09.2016. 23:55
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

 

Курс за вовед во програмирање Code@FEIT 2016

Code@FEIT 2016 е курс со тема за вовед во програмирање наменет првенствено за идните студенти на ФЕИТ, како и за сите оние кои би сакале да се запознаат со основите на програмирањето. Курсот ќе се одвива во просториите на ФЕИТ, секој работен ден почнувајќи од 12-ти Септември 2016 до 16-ти Септември 2016 година.

Повеќе...