Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Инфо денови на ФЕИТ

Инфо денови на ФЕИТ

кога 11.08.2015. 10:00 до
12.08.2015. 14:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

feitOpenDays.jpg

Сите заинтересирани средношколци можат да не посетат на ФЕИТ и да се информираат за сите прашања поврзани со уписите на ФЕИТ.


Термини на ИНФО ДЕНОВИТЕ на ФЕИТ:

  • 11 август од 10-14 часот;
  • 12 август од 10-14 часот,

во просториите на ФЕИТ


Заинтересираните своите прашањa за упис можат да ги упатат до Центарот за нови студенти, на cns@feit.ukim.edu.mk .

poster_imaj_feit.png