Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Инфо ден на ФЕИТ

Инфо ден на ФЕИТ

кога 11.05.2016.
од 12:00 до 15:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

feitOpenDays.jpg

Сите заинтересирани средношколци можат да не посетат на ФЕИТ и да се информираат за сите прашања поврзани со уписите на ФЕИТ.


Термини на ИНФО ДЕНОВИТЕ на ФЕИТ:

  • 11 мај 2016 од 12 до 15 часот;
  • 8 јуни 2016 од 12 до 15 часот;

во просториите на ФЕИТ


Заинтересираните своите прашањa за упис можат да ги упатат до Центарот за нови студенти, на cns@feit.ukim.edu.mk .

Imaj_FEIT2.png