Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Донаторска акција

Донаторска акција

кога 10.02.2015. 13:10 до
23.02.2015. 12:10
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

donirame.jpg

 

Почитувани колеги,

Ситуацијата со поплавите во нашата земја е аларматна.

Најголемата житница во Македонија, Пелагонија, е под вода, како и делови од Струмица, Куманово, Штип, Велес итн.

Црвениот крст на Република Македонија континуирано информира за потребата од дополнителни средства за помош на нашите сораѓани.

ФЕИТ организира акција за собирање на средства, со кои ќе дадеме придонес кон санирање на последиците од поплавите.

Донациите кои ќе бидат собрани во наредните неколку денови ќе бидат донирани согласно упатствата кои ќе ги добиеме од Црвениот Крст на РМ.

 

КУТИЈАТА ЗА ДОНАЦИИ СЕ НАОЃА ВО ДЕКАНАТ.

 

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ, ДА ПОМОГНЕМЕ!