Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Ден на дрвото-засади ја својата иднина

Ден на дрвото-засади ја својата иднина

кога 02.12.2015.
од 00:00 до 23:55
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

den_na_drvo520x312.jpg

Министерството за труд и социјална политика, во врска со донесената Одлука на Владата на Република Македонија, поради спроведување на акцијата „Ден на дрвото-засади ја својата иднина”, соопштува дека 2.12.2015 година (среда), е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.