Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус

Соопштенија

Конкурс во рамки на програмата ЕРАЗМУС +

Рок за аплицирање до 1.10.2018 година

повеќе…

Студирање во Франција

Рок за аплицирање до 30.04.2018 година

повеќе…

Конкурс во рамки на програмата ЕРАЗМУС +

Рок на аплицирање: до 20.03.2018 година

повеќе…

Дејства на документ
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ

Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
Студентски правобранител
 
ТЕРМИНИ ЗА КОНСУЛТАЦИИ НА НАСТАВНИОТ КАДАР НА ФЕИТ

Termini.jpg

Студентски сервис iKnow

iKnowUKIM.jpg

ФЕИТ во социјалните мрежи
Календар
декември
« декември 2018 »
повтсрчепесане
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Приемни термини во Деканат
  • Приемниот термин за студенти на Деканот е во вторник и четврток од 11:00 - 12:00 часот.
    Приемот кај Деканот претходно се закажува кај Техничкиот секретар, на 02/3099191 или на tehsekretar@feit.ukim.edu.mk.
  • Приемниот термин за студенти на Продеканот за наука е во понеделник од 10:00 - 12:00 часот.
  • Приемниот термин на Продеканот за настава е во вторник од 10:00 - 12:00 часот и четврток од 13:00 - 15:00 часот.
  • Примениот термин на Продеканот за финансии е во среда и четврток од 9:00 - 11:00 часот.