Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Уписи Соопштение - Уписи 2015/2016 - II ЦИКЛУС СТУДИИ - Втор уписен рок

Соопштение - Уписи 2015/2016 - II ЦИКЛУС СТУДИИ - Втор уписен рок

Објавено 01.02.2016

СООПШТЕНИЕ

за пријавените кандидати за запишување на втор циклус студии во учебната 2015/2016 година во вториот уписен рок

 

 

 

Согласно законските одредби за запишување на студенти на втор циклус студии во вториот уписен рок, документите на пријавените кандидати се испратени за согласност во Министерството за образование и наука на Република Македонија.

 

Кандидатите ќе бидат известени дополнително за одлуката на Министерството.

 

Конкурсна комисија на ФЕИТ