Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Уписи Прелиминарна ранг листа на кандидати за втор циклус студии - Втор уписен рок

Прелиминарна ранг листа на кандидати за втор циклус студии - Втор уписен рок

 

Прелиминарна ранг листа на кандидати за втор циклус студии

- Втор уписен рок -

 

СООПШТЕНИЕ


Пријавените кандидати во вториот уписен рок имаат право на приговор до Конкурсната комисија во рок од 24 часа од објавувањето на прелиминарната ранг листа по студиски програми. Приговорите се поднесуваат во архивата на Факултетот до 13.00 часот или преку системот iKnow до 13:00 часот на 30.1.2018 година. Приговорите пристигнати до Факултетот по овој рок нема да бидат разгледувани.

29.1.2018 година

 

Конкурсна комисија на ФЕИТ