Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Уписи Прелиминарна ранг листа на кандидати за втор циклус студии - Прв уписен рок 2016

Прелиминарна ранг листа на кандидати за втор циклус студии - Прв уписен рок 2016

 

 

СООПШТЕНИЕ


Пријавените кандидати во првиот уписен рок имаат право на приговор до Конкурсната комисија во рок од 24 часа од објавувањето на прелиминарната ранг листа по студиски програми. Приговорите се поднесуваат во архивата на Факултетот до 13.00 часот или преку системот iKnow до 13:00 часот на 18.10.2016. Приговорите пристигнати до Факултетот по овој рок нема да бидат разгледувани.

13:00 часот Скопје, 17.10.2016 година

Конкурсна комисија на ФЕИТ