Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Уписи Прелиминарна ранг листа на кандидати за втор циклус студии - Прв уписен рок

Прелиминарна ранг листа на кандидати за втор циклус студии - Прв уписен рок

 

 

СООПШТЕНИЕ


Пријавените кандидати во првиот уписен рок имаат право на приговор до Конкурсната комисија во рок од 24 часа од објавувањето на прелиминарната ранг листа по студиски програми. Приговорите се поднесуваат во архивата на Факултетот до 13.00 часот или преку системот iKnow до 13:00 часот на 17.10.2017. Приговорите пристигнати до Факултетот по овој рок нема да бидат разгледувани.

13:00 часот Скопје, 16.10.2017 година

Конкурсна комисија на ФЕИТ