Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Уписи КОНКУРС за запишување студенти на втор циклус студии во учебната 2016/2017 година

КОНКУРС за запишување студенти на втор циклус студии во учебната 2016/2017 година

ukimlogo.jpg

Објавен е КОНКУРСOT за запишување студенти на втор циклус студии - магистерски студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во учебната 2016/2017 година.

Факултетот за електротехника и информациски технологии во учебната 2016/2017 година запишува 315 студенти на втор циклус студии - магистерски студии на 19 едногодишни студиски програми.

 

ikona_pdfКонкурс за запишување на втор циклус студии - магистерски студииikona_pdf