Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Заверка на летен семестар во учебната 2017/2018 за студентите од II циклус студии

Заверка на летен семестар во учебната 2017/2018 за студентите од II циклус студии

Објавено на 16.05.2018 година

С О О П Ш Т Е Н И Е

Заверка на летен семестар во учебната 2017/2018

 

Заверка на летен семестар во учебната 2017/2018 за студентите од II циклус на студии – магистерски студии ќе се врши  од 12:30 до 14:30 часот  на шалтерите на Службата за студентски прашања од:


8. 6. до 13. 6. 2018 (генерации 2013 – 2017)

(НОВИ студиски програми – iKnow)

 

Потребни документи:

1. Индекс (со реализиран потпис за предметите што се слушани во летниот семестар)

2. Образец A4 за заверување на семестар (предмети) со уплатница од 50,00 ден. за административна такса

3. Уплатница за реализирана финална рата.

*** Кој нема подмирено: Уплатница за еквивалентирани предмети (300 ден по предмет), уплата за дополнителни кредити (25 ЕУР /денарски еквивалент по кредит).

 

НАПОМЕНИ:

  • Празен семестар само се запишува, не треба да се заверува ?!

** За задоцнета заверка и упис на семестар студентите плаќаат по 500,00 денари административен трошок на факултетската жиро с-ка.

 

Скопје, 16.5.2018 година

Служба за студентски прашања на ФЕИТ