Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за работно време на студентската служба

Соопштение за работно време на студентската служба

С О О П Ш Т Е Н И Е


ПО ПОВОД ПАТРОНОТ НА ФАКУЛТЕТОТ, СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА НЕМА ДА РАБОТИ СО ТЕКОВНО ЗАПИШАНИТЕ СТУДЕНТИ НА 19 И 21.6.2018 ГОДИНА (ВТОРНИК И ЧЕТВРТОК).

 

 

Скопје, 13.6.2018 година                                                          Служба за студентски прашања на ФЕИТ