Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за работно време на студентска служба

Соопштение за работно време на студентска служба

Објавено 07.07.2015

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Во периодот од 20.7.2015 до 5.8.2015 година заради користење годишни одмори, Службата за студентски прашања нема да работи.

Се молат сите студенти кои имаат потреба од уверенија и потврди од секој вид тоа да го сторат најдоцна до 15.07.2015 година.

Скопје, 7.7.2015 година

Служба за студентски прашања при ФЕИТ