Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за запишување зимски семестар 2014/2015 за студентите запишани по првпат на втор циклус студии во учебната 2014/2015 година

Соопштение за запишување зимски семестар 2014/2015 за студентите запишани по првпат на втор циклус студии во учебната 2014/2015 година

С О О П Ш Т Е Н И Е

Запишување зимски семестар за студентите запишани по првпат на втор циклус студии во учебната 2014/2015 година

 

Сите студенти запишани по првпат на втор циклус студии во учебната 2014/2015 година треба да извршат запишување на зимскиот семестар, избор на предмети и можен ментор во учебната 2014/2015 год.

во студентска служба во периодот:

од 11 до 14 ноември, 2014 година од 12:30 до 15:00 часот,

и во iKnow системот во периодот:

од 05 до 13 ноември, 2014 година.


Документи за пријава на предмети и можен ментор:

  1. Образец со ознака А3 за запишување на семестар (предмети) со уплатница 50,00 ден. такса (се купува од книжарница на ФЕИТ)
  2. Една фотографија со димензии ~ 3,5×4,5 cm
  3. Печатен доказ од IKnow за запишани предмети и избран ментор
  4. Индекс (може да се подигне во Службата за студентски прашања)

 

Во упатството за студенти имате подетално објаснување околу електронското запишување на семестар во iKnow системот.

Студентите кои во дадениот рок нема да го реализираат запишуањето на семестар, истото ќе можат да го направат по истечениот рок во Службата за студентски прашања со финансиски надомест од 500 денари на сметката на ФЕИТ.

За сите технички проблеми поврзани со системот iKnow може да се обратите до систем администраторот на електронската адреса : webadmin@feit.ukim.edu.mk.