Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Пријавување на испити од втор циклус на студии (магистерски студии – ЕКТС генерации 2008-2012) за августовска испитна сесија 2014 година

СООПШТЕНИЕ - Пријавување на испити од втор циклус на студии (магистерски студии – ЕКТС генерации 2008-2012) за августовска испитна сесија 2014 година

Објавено 14.08.2014

С О О П Ш Т Е Н И Е

ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА АВГУСТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ

(магистерски студии – ЕКТС генерации 2008-2012)

 

Пријавување испити за АВГУСТОВСКАТА испитна сесија за студентите од втор циклус на студии (магистерски студии) од генерациите 2008 до 2012 год. ќе се врши од

22.08.2014 до 27.08.2014 год.

Пријавувањето е во означеното сандаче пред Службата за студентски прашања.

За пријавување на испит потребна е пријава (Образец А5) со захефтана уплата од 50,оо ден. за администра­тивна такса (уплатницата да се захефта на местото обележано за таксена марка).

По овој рок студентите може да пријават испит со надомест од 400,00 ден.

Скопје, 14.08.2014 год.

Служба за студентски прашања при ФЕИТ