Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ-Пријавување испити за зимски испитен рок 2014/2015 година - втор циклус студии (магистерски студии –ЕКТС генерации 2008-2012)

СООПШТЕНИЕ-Пријавување испити за зимски испитен рок 2014/2015 година - втор циклус студии (магистерски студии –ЕКТС генерации 2008-2012)

Објавено 15.01.2015

С О О П Ш Т Е Н И Е

Пријавување испити за зимски испитен рок - втор циклус студии

(магистерски студии – ЕКТС генерации 2008-2012)

 

Пријавување на испити за зимскиот испитен рок (јануарска испитна сесија) за студентите од втор циклус студии (магистерски студии) од генерациите од 2008 до 2012 год. ќе се врши од 22.01.2015 до 27.01.2015 год.

Пријавувањето е во сандачињата пред Службата за студентски прашања означени според бројот на студиската програма.

За пријавување на испит потребна е пријава (Образец А5) со захефтана уплата од 50,оо ден. за администра­тивна такса (уплатницата да се захефта на местото обележано за таксена марка).

По овој рок студентите може да пријават испит со надомест од 400,00 ден.

Скопје, 15.01.2015 год.

Служба за студентски прашања при ФЕИТ