Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Пријавување испити од втор циклус студии (ЕКТС генерации 2008-2012) за јунската испитна сесија 2015/2016 година

СООПШТЕНИЕ - Пријавување испити од втор циклус студии (ЕКТС генерации 2008-2012) за јунската испитна сесија 2015/2016 година

Објавено 25.05.2016

С О О П Ш Т Е Н И Е

ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ

(магистерски студии – ЕКТС генерации 2008-2012)

 

 

Пријавување испити за јунската испитна сесија за студентите од втор циклус студии (магистерски студии) од генерациите 2008 до 2012 год. ќе се врши

од 25.05.2016 до 3.06.2016 год.

 

Пријавувањето е во сандачињата пред Службата за студентски прашања означени според бројот на студиската програма.

За пријавување на испит потребна е пријава (Образец А5) со захефтана уплата од 50,оо ден. за администра­тивна такса (уплатницата да се захефта на местото обележано за таксена марка).

По овој рок студентите може да пријават испит со надомест од 400,00 ден.

Скопје, 25.05.2016 год.

Служба за студентски прашања при ФЕИТ