Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Краен рок за дипломирање и магистрирање за промоција 2016

СООПШТЕНИЕ - Краен рок за дипломирање и магистрирање за промоција 2016

Објавено 22.03.2016

С О О П Ш Т Е Н И Е

КРАЕН РОК ЗА ДИПЛОМИРАЊЕ И МАГИСТРИРАЊЕ ЗА ПРОМОЦИЈА 2016

 

Можност да бидат промовирани во годинешната промоција, која ќе се одржи во јуни 2016 година, ќе имаат студентите кои ќе магистрираат и дипломираат до 11.04.2016 година, а до 14.04.2016 година комплетно ќе ги завршат обврските со подигање на уверенијата за магистрирани и дипломирани.

Скопје, 22.03.2016 год.

Студентска служба при ФЕИТ