Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Краен рок за дипломирање и магистрирање за промоција 2015

СООПШТЕНИЕ - Краен рок за дипломирање и магистрирање за промоција 2015

Објавено 05.03.2015

С О О П Ш Т Е Н И Е

КРАЕН РОК ЗА ДИПЛОМИРАЊЕ И МАГИСТРИРАЊЕ ЗА ПРОМОЦИЈА 2015

 

Можност да бидат промовирани во годинешната промоција, која ќе се одржи во јуни 2015 година, ќе имаат студентите кои ќе магистрираат и дипломираат до 7.04.2015 година, а до 15.04.2015 година комплетно ќе ги завршат обврските со подигање на уверенијата за магистрирани и дипломирани.

Скопје, 5.03.2015 год.

Студентска служба при ФЕИТ