Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Прв академски час на студентите на магистерски студии од генерацијата 2017/2018 година

Прв академски час на студентите на магистерски студии од генерацијата 2017/2018 година

кога 26.10.2017.
од 17:00 до 19:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

pokana_vtor_ciklus.jpg