Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Пријавување на испити од втор циклус на студии (за генерациите од 2008 до 2012 год) за јануарска испитна сесија 2013/2014

СООПШТЕНИЕ - Пријавување на испити од втор циклус на студии (за генерациите од 2008 до 2012 год) за јануарска испитна сесија 2013/2014

Објавено 15.01.2014

С О О П Ш Т Е Н И Е

Пријавување испити за јануарска испитна сесија - втор циклус на студии

(магистерски студии – ЕКТС генерации 2008-2012)

 

Пријавување на испити за ЈАНУАРСКАТА испитна сесија за студентите од втор циклус на студии (магистерски студии) од генерациите 2008 до 2012 год. ќе се врши од 22.01.2014 до 27.01.2014 год.

Пријавувањето е во сандачињата пред Службата за студентски прашања означени според бројот на студиската програма.

За пријавување на испит потребна е пријава (Образец А5) со захефтана уплата од 50,оо ден. за администра­тивна такса (уплатницата да се захефта на местото обележано за таксена марка).

По овој рок студентите може да пријават испит со надомест од 400,00 ден.

Скопје, 15.01.2014 год.

Служба за студентски прашања при ФЕИТ