Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Презентација на Програма за пракса во Германија за земјите од Западен Балкан

Презентација на Програма за пракса во Германија за земјите од Западен Балкан

Објавено на 26.10.2017 година

СООПШТЕНИЕ

 

Во вторник, 31.10.2017 год. со почеток во 9 часот, во просторијата 110 ќе се одржи презентација на Програмата за пракса во Германија за земјите од Западен Балкан.

Информации за програмата може да се најдат на следниов линк:

https://www.djindjic-stipendienprogramm.de/