Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Прелиминарна ранг листа на кандидати за втор циклус студии – Втор уписен рок 2019

Прелиминарна ранг листа на кандидати за втор циклус студии – Втор уписен рок 2019

27.2.2019

 

Пријавените кандидати во вториот уписен рок имаат право на приговор до Конкурсната комисија во рок од 24 часа од објавувањето на прелиминарната ранг листа по студиски програми. Приговорите се поднесуваат во архивата на Факултетот до 13.00 часот или преку системот iKnow до 13:00 часот на 28.2.2019 година. Приговорите пристигнати до Факултетот по овој рок нема да бидат разгледувани.


Скопје, 27.2.2018 година

Конкурсна комисија на ФЕИТ