Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Прелиминарна ранг листа на кандидати за втор циклус студии – Прв уписен рок 2018

Прелиминарна ранг листа на кандидати за втор циклус студии – Прв уписен рок 2018

Објавено на 15.10.2018

 

Пријавените кандидати во вториот уписен рок имаат право на приговор до Конкурсната комисија во рок од 24 часа од објавувањето на прелиминарната ранг листа по студиски програми. Приговорите се поднесуваат во архивата на Факултетот до 13.00 часот или преку системот iKnow до 13:00 часот на 16.10.2018 година. Приговорите пристигнати до Факултетот по овој рок нема да бидат разгледувани.


Скопје, 15.10.2018 година

Конкурсна комисија на ФЕИТ