Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Повик за учество на XXI Ораторска вечер

Повик за учество на XXI Ораторска вечер

Објавено на 7.11.2017 година

logo_ukim.png

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј

Правен факултет ,,Јустинијан Првиво Скопје

 

Организациониот одбор на Ораторската вечер ,,Иво Пухан” објавува

ЈАВЕН ПОВИК

за учество на XXI Ораторска вечер ,,Иво Пухан”

 

Сите заинтересирани за учество на XXI Ораторска вечер ,,Иво Пухан” можат да се пријават најдоцна до четврток (9.11.2017) на следната е-адреса: t.mucunski@pf.ukim.edu.mk.

Првата средба на учесниците ќе се одржи во петок (10.11.2017) во 12 часот во Салата за состаноци на Правниот факултет ,,Јустинијан Први” во Скопје.

Повикот е отворен за студенти од сите три циклуси студии на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј”.

 

Организационен одбор на Ораторската вечер ,,Иво Пухан

ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ

Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
Студентски правобранител