Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ За Факултетот Правни акти и документи Правилник за внатрешните односи и работењето на Факултетот за електротехника и информациски технологии, Скопје

Правилник за внатрешните односи и работењето на Факултетот за електротехника и информациски технологии, Скопје

glasnik -253 Pravilnik.pdf — PDF document, 205 kB (209945 bytes)

Информации за матурантите

copy_of_studenti.jpg

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

MECA Project

MECAlogo.png

Списание JEEIT

JEEITlogo.jpg

Студентски пракси

praksa15.png

LabVIEW академија

labview_logo.jpg

ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ