Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ За Факултетот Правни акти и документи ПРАВИЛА за студирање на Универзитет „Св. Кирил и Методиј” во Скопје - Факултетот за електротехника и информациски технологии - 12.5.2015

ПРАВИЛА за студирање на Универзитет „Св. Кирил и Методиј” во Скопје - Факултетот за електротехника и информациски технологии - 12.5.2015

Pravila-za-studiranje.pdf — PDF document, 369 kB (378803 bytes)

Информации за матурантите

copy_of_studenti.jpg

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

MECA Project

MECAlogo.png

Списание JEEIT

JEEITlogo.jpg

Студентски пракси

praksa15.png

LabVIEW академија

labview_logo.jpg

ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ