Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ За Факултетот Организациска структура Стручни служби Одделение за техничка подршка

Одделение за техничка подршка

Одделението за техничка поддршка на Факултетот ги опфаќа сите технички задачи и го олеснува секојдневното работење на Факултетот. Вработените во оваа служба се грижат за хигиената, електричната инсталација, уредувањето, набавките на опрема за потребите на Факултетот и сл.

Останат технички персонал-хигиеничари:

 • Олга Брсакоска
 • Миленка Димишковска
 • Сузана Стојановска
 • Славица Станковска
 • Гордана Михајловиќ
 • Васа Пеневска
 • Верица Стојановска
 • Виолета Жарки
 • Билјана Каранфиловска
 • Маргарита Спасеска
 • Зоран Поповиќ

otp.jpg