Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ За Факултетот Организациска структура Стручни служби Одделение за правни и општи работи

Одделение за правни и општи работи

Вработените во ова одделение се одговорни за извршување на сите правни и општи работи на Факултетот. Во рамките на одделението се врши подготовка и архивирање на документацијата поврзана со неговата работа, вклучувајќи го водењето на досието на секој вработен. Работата на оваа одделение е неопходна поддршка во секојдневното работење на Факултетот.

Барање за неплатено отсуство

Барање

Барање за замена при отсуство

Барање