Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ За Факултетот Мисија на ФЕИТ Мисија

Мисија

мисија

Континуирано образование на стручни и претприемчиви индивидуи во електротехниката и новите технологии, кои ќе работат успешно и ќе промовираат нова работа и нови можности.