Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Центар за кариера Соопштенија од Центарот за кариера Стипендија за МБА во Австрија

Стипендија за МБА во Австрија

Објавено 26.05.2016

 

ТУ Виена и Универзитетот Дунав во Кремс доделуваат специјален грант на поединци од земјите од Источна и Југоисточна Европа за да се здобијат со понатамошно академско образование, интеркултурна компетентност и усовршување на странски јазик. Повеќе информации во прилог: