Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Центар за кариера Соопштенија од Центарот за кариера Информативна трибина со претставник на ТАВ Македонија

Информативна трибина со претставник на ТАВ Македонија

tav_logo.jpg

Центарот за кариера ги известува заинтересираните студенти дека на 12.05.2014 (понеделник) ќе се одржи информативна трибина со претставник на ТАВ Македонија во врска со можностите за остварување на практична работа во оваа компанија.
Трибината ќе се одржи во салата за состаноци на ФЕИТ, во 14 часот.