Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Центар за кариера Соопштенија од Центарот за кариера Информативна средба на АВРМ со студентите од ФЕИТ

Информативна средба на АВРМ со студентите од ФЕИТ

кога 16.05.2014.
од 12:00 до 13:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

logo_avrm.jpg

Агенцијата за вработување на РМ ќе одржи информативна едночасовна средба со студентите од ФЕИТ на 16.05.2014 (петок). Целта на средбата е да се информираат студентите за активните програми и мерките за вработување кои ги спроведува Агенцијата за вработување, како и за можностите за разни обуки за стекнување на вештини, информации за пазарот на трудот како и за слободните работни места.

Средбата со претставниците од Агенцијата за вработување ќе се одржи во просторијата 109 со почеток во 12 часот.