Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Центар за кариера Соопштенија од Центарот за кариера Агенди и пријавување за обуки за финансиско знаење

Агенди и пријавување за обуки за финансиско знаење

Објавено на 11.12.2017 година

На 15.12.2017-16.12.2017 (агенда во прилог) ќе се одржи обука за финансиска писменост во просториите на Машинскиот факултет (нова зграда - 3 кат). Обуката се реализира во рамки на проект на USAID.

Може да се пријавите на следниот линк:

https://goo.gl/forms/Tnwq0lKXPIFo8fQf1

Повеќе информации: проф. д-р Радмил Поленаковиќ 02 3099 481 или radmil.polenakovik@mf.edu.mk

Обуката е бесплатна и е ограничена на максимум 20 учесници. Пријавувањето е на принципот прв пријавен - прв услужен.