Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Студиски програми Поранешни студии VII-2 Постдипломски студии Електрични централи и разводни постројки

Електрични централи и разводни постројки

шифрапредметНаставник
ПД-03-03-01 Доверливост и интелигентна високонапонска опрема во разводни постројки д-р Мито Златаноски
ПД-03-03-02 Современи системи на релејна заштита д-р Мито Златаноски
ПД-03-03-03 Заземјувачки системи во електроенергетски објекти д-р Мито Златаноски
ПД-03-03-04 Нуклеарни реактори и централи Акад. д-р Томе Бошевски
ПД-03-03-05 Оптимална работа на изворите во ЕЕС Акад. д-р Томе Бошевски и д-р Антон Чаушевски
ПД-03-03-06 Ветерни енергетски системи д-р Арсен Арсенов
ПД-03-03-07 Планирање на градба на електрични извори д-р Арсен Арсенов
ПД-03-03-08 Определување на енергетско-економска ефикасност на инвестициони вложувања д-р Арсен Арсенов
ПД-03-03-09 Управувачки системи во ЕЦ и РП д-р Вангел Фуштиќ
ПД-03-03-10 Проектен менаџмент д-р Вангел Фуштиќ
ПД-03-03-11 Методи за проектирање и моделирање на дисперзирани извори на електрична енергија д-р Вангел Фуштиќ
ПД-03-03-12 Инженерска економика и менаџмент д-р Атанас Илиев
ПД-03-03-13 Моделирање и симулација на ЕЦ и РП д-р Атанас Илиев
ПД-03-03-14 Интелигентни системи во ЕЦ и РП д-р Атанас Илиев
ПД-03-03-15 Сигурност и регулација на нуклеарни електрични централи д-р Антон Чаушевски
ПД-03-03-16 Влијание на работата на електроенергетските објекти врз околината д-р Антон Чаушевски
ПД-03-03-17 Хидраулични преодни процеси д-р Маргарита Гиновска
Презентација на ФЕИТ

Prezentacija_na_FEITdekemvri2017_m.jpg

ISO 9001:2008

Календар
септември
« септември 2018 »
повтсрчепесане
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930