Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Студиски програми Поранешни студии VII-2 Постдипломски студии Автоматика и системско инженерство

Автоматика и системско инженерство

шифраПредметНаставник
ПД-03-07-01 Моделирање на динамички процеси и системи д-р Пане Видинчев
ПД-03-07-02 Управувачки системи со распределена интелигенција д-р Георги Димировски
ПД-03-07-03 Операциони истражувања д-р Биљана Перчинкова
ПД-03-07-04 Експертско управување и одлучување д-р Георги Димировски
ПД-03-07-05 Методи на нелинеарна оптимиз. д-р Биљана Перчинкова
ПД-03-07-06 Интелигентно управување д-р Биљана Перчинкова
ПД-03-07-07 Повеќевеличински системи на управување д-р Елизабета Лазаревска
ПД-03-07-08 Дискретни системи на управување д-р Елизабета Лазаревска
ПД-03-07-09 Оптимално управување на динамички процеси д-р Т. Колемишевска-Гугуловска
ПД-03-07-10 Модел-адаптивно управување на процеси д-р Елизабета Лазаревска
ПД-03-07-11 Линеарна теорија на идентификација д-р Пане Видинчев
ПД-03-07-12 Естимација и набљудување на состојбени вектори д-р Татјана Колемишевска-Гугуловска
ПД-03-07-13 Фази-логичко моделирање и управување д-р Татјана Колемишевска-Гугуловска
ПД-03-07-14 Динамика и управување на летала д-р Стојче Дескоски
ПД-03-07-15 Контрола на авио сообраќај и управување на летови д-р Георги Димировски
ПД-03-07-16 Управување на мехатроничко-роботички системи доц. д-р Миле Станковски
ПД-03-07-17 Хиерархиски ПЛЦ- интегрирани автиматизациони системи доц. д-р Миле Станковски
ПД-03-07-18 Проектирање на управувачки системи за ФПС доц. д-р Оливер Илиев
ПД-03-07-19 Теорија на дискретно-настански системи и супервајзорско управување доц. д-р Оливер Илиев
Презентација на ФЕИТ

Prezentacija_na_FEITdekemvri2017_m.jpg

ISO 9001:2008

Календар
септември
« септември 2018 »
повтсрчепесане
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930