Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Студиски програми II циклус (магистерски) Нови постдипломски студии - 2018/2019 Компјутерски мрежи - Интернет на нешта (КМ-ИНН)

Компјутерски мрежи - Интернет на нешта (КМ-ИНН)

 Наслов   тип 
Безбедност и надежност на компјутерско комуникациски системи Страна
Интернет на нешта Страна
Наменски и современи компјутерски мрежи Страна
Стандарди и протоколи за Интернет на нешта Страна
Апликативна теорија на графови Страна
Интелигентни информациони системи и големи податочни множества Страна
Моделирање и симулација – проценка на перформанси Страна
Напредна анализа на податоци со методи од машинско учење Страна
Напредни апликации за мобилни уреди Страна
Напредни веб технологии и сервиси Страна
Напредни концепти на виртуелизација Страна
Обработка на сензорски податоци во Интернет на нешта Страна
Пресметувања со високи перформанси Страна
Пресметување во grid и облак Страна
Применета алгебра Страна
Проектирање и анализа на повеќе-гигабитни безжични локални мрежи Страна
Проектирање на паметни уреди за Интернет на нешта Страна
Сензорски, безжични и мобилни компјутерски мрежи и системи Страна
Складишта и наменска обработка на податоци Страна
Софтвер за НКС и мрежи Страна
Истражувачки проект од областа на компјутерските мрежи - Интернет на нешта Страна
8 - Компјутерски мрежи - Интернет на нешта (8-КМ-ИНН) Страна