Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Студиски програми II циклус (магистерски) Нови постдипломски студии - 2018/2019 Автоматика, роботика и системско инженерство (АРСИ)

Автоматика, роботика и системско инженерство (АРСИ)

 Наслов   тип 
Вештачка интелигенција Страна
Вмрежени системи за управување и управување во реално време Страна
Идентификација и естимација Страна
Индустриски Интернет на нештата Страна
Интелигентно управување во современата роботика Страна
Компјутациона интелигенција Страна
Мобилна роботика Страна
Напредни ПЛУ интегрирани системи за автоматизација Страна
Оптимално и робустно управување Страна
ПИД управувачи: теорија, проектирање и нагодување Страна
Превклучувачки динамички системи Страна
Применети дискретно-настански системи Страна
Современи мехатронички системи Страна
Современи микроконтролери за проектирање вградливи системи Страна
Специјални електрични машини и нивно управување Страна
Управување со предвидување базирано на модел Страна
Истражувачки проект од областа на автоматика, роботика и системско инженерство Страна
Проектирање на управувачки системи и изработка на техничка документација Страна
6 - Автоматика, роботика и системско инженерство (6-АРСИ) Страна