Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Стопанство Огласи и јавни повици

Огласи и јавни повици

Известување за доделување на договор

Поврзано со огласот за набавка на услуги од надворешни експерти од 15.12.2017

повеќе…

Известување за доделување на договор

Поврзано со огласот за набавка и печатење на промотивни материјали од 14.2.2018

повеќе…

Известување за доделување на договор

Поврзано со огласот за организација на настани и објавување на научен труд во научен часопис од 22.2.2018

повеќе…