Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Вонредни професори

Вонредни професори

Весна Андова

  • вонреден професор
+389 2 3099 170

Владимир Атанасовски

+ 389 2 3099 113

Билјана Начевска-Настовска

+389 70 945458

Лихнида Стојановска-Георгиевска

  • Вонреден професор
++389-2-3099-178

Горан Стојановски

  • доцент
++389 (0)2 3099 152